top of page

​​​​​​​FLOWERS

                     IN

                          CONCERT

Natalia Bokova - piano                                           www.nataliabokova.com                    

begon met haar pianostudie toen ze 7 jaar oud was aan de muziekschool in Rusland. Tegelijkertijd volgde ze ook cursussen in ballet en schilderen aan de School van de Kunsten.

          Zij vervolgde haar muzikale studie in Moskou als pianiste, pianodocente en pianobegeleider voor vocalisten en instrumentalisten aan het Gnessins Staats Muziek College en later aan de Moskou Staats Pedagogische Muziek Academie.Tijdens deze studieperiode werkte zij al als pianiste samen met choreograafballetmeester Sofia Vinogradova en als pianodocente aan het Moskou Academisch Jongens Koor Capelle. Later was ze als pianiste verbonden aan de Ballet Academie van het Bolshoi Theater. 

         Natalia woont sinds 1995 in Amsterdam, waar  ze geruime tijd is verbonden aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten.

         In haar privé pianopraktijk ontwikkelt Natalia een uniek methode voor kinderen vanaf 4,5 jaar.

Als uitvoerend musicus geeft Natalia samen met de sopraan Irina Plyassova concerten en ze werken ook samen aan het project "Onbekende Russische muziek uit de 20e-eeuw". Als pianiste speelde Natalia Bokova in verschillende projecten van de Stichting Symbolisch Theater ( "Geschiedenis van de opera","Symbolisme in opera","Die Zauberflote") Ook speelde ze de pianopartij in mono opera LA VOIX HUMANIE van F.Poulenc .

       Binnen haar bedrijf World Art Synthes werkt Natalia Bokova als projectmanager aan internationale muziek- en cultuurprojecten, waarin verschillende disciplines worden gecombineerd.

                                (“…Dat leven is voorbij ”,“Flowers In Concert”, “Seasons –Elements–Spectrums”) 

 

 

I

 classical songs,  stories
                            and  visual art
bottom of page